Нашите съвети

7 Предимства на многослойния паркет

Предимствата на многослойния паркет са многобройни и тук ще изброим някои от тях. Освен красивият си външен вид, многослойният паркет има допълнителни качества, за които може би не предполагате…

  • На първо място трябва да знаете, че многослойният паркет е издръжлив, изключително стабилен и безопасен. Този вид паркет обикновено бива избран от собственици, които търсят надеждност, стил и възможност за топлопропускливост.
  • Многослойният паркет се монтира чрез T-lock система, която осигурява почти невидима, безопасна и здрава връзка. Важно е да бъде инсталиран от специалисти, за да сте сигурни че вашият паркет е безупречен.
  • Многослойният паркет е изработен от висококачествена дървесина (този от нашите снимки е масивен дъбов от наш обек в Люксембург). Тази дървесина издържа десетилетия и гарантирана влажност 6-8%, което е оптималното за стабилен и надежден паркет.
  •  Друго предимство на многослойният паркет е  че той изглежда много изискано и може да се смесва с много и различни по вид стилове на интериорен дизайн. Този вид паркет е и идеално решение за подово отопление, благодарение на по-малката си обща дебелина той има ниско съпротивление на топлопреминаване.
  • Чистата и равномерна паркетната повърхност създава равномерен под без дълбоки фуги, които са склонни към събиране на мръсотия и се нуждаят от интензивно почистване. Тази допълнителна работа си спестявате с многослойният  паркет.
  • Многослойният паркет осигурява по-добра акустика.
  •  Многослойният паркет е естествена повърхност изработена от дърво, за разлика от други подови настилки което носи повече дълготрайност и комфорт.

Leave a comment

Your email address will not be published.
Captcha loading...