Нашите съвети

3 ТОП СЪВЕТА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ПОДА ВЪВ ВАШИЯ ТЪРГОВСКИ ИМОТ В СЪСТОЯНИЕ, ГОТОВО ЗА КЛИЕНТА

Повечето от нас са добре запознати с най-добрите стратегии за поддържане на домовете ни в добро състояние. Но когато става въпрос за търговски имоти, на преден план излиза напълно нова колекция от проблеми, свързани с поддръжката. Независимо дали вашата компания е насочена към това да приемате редовно клиенти в офиса или не, задачата да се поддържа пода Ви в добър вид може да е досадна, но въпреки това е важна.

  1. Грижете се за вашите подови настилки – Търговските подове търпят увреждане за по-кратък период от време. Въздействието на движението на персонала, движещите се столове заедно с други свързани с работната среда щети не трябва да се подценява, затова първият ни съвет е свързан с редовно почистване. Колко често да е то зависи от това дали пода ви е от ламинат или естествено дърво – свържете се с нас ако имате въпроси.
  2. Използвайте климатика си – От професионална гледна точка поддържането на умерна постаянна температура е важно за различните видове подови настилки. Поддържайте ниво на влажност и топлина, което е в синхрон както с офиса така и с пода Ви.
  3. Поставки – Когато става дума за офиси и бизнес пространства трябва да имаме предвид че подът който сме изградили в този имот е ценен и поддържането на вида му търговски е важен за цената на имота. Препоръчваме Ви да използвате поставки за мебели които омекотяват поставянето на пода и предотвратяват драскането на повърхностния му слой.