Нашите съвети

Реставриране на подова настилка в дома или офиса

реставрация

Можете да вдъхнете живот на вашия стар дървен под с нас. Много хора избират възстановяване на захабеният си под вместо замяна с нов. Дали поради случайни повреди или с течение на времето, има много неща които влияят на структурата и здравината на вече поставения дървен под. Не случайно интериорните дизайнери, реставраторитите на стари домове и антикварите пожелават да подобрят външния вид на пода, статистиките говорят сами за себе си. С нашите услуги за реставриране на подове можете да запазите спомените и наследството попити от дървесината, вместо да замените пода си с нов. Разбира се, има случаи в които замяната с нов е неизбежна, но при нашият екип от експерти реставратори – това се случва все по-рядко.

Ние от Паркет 1 разполагаме с опит, от който черпим информация и вдъхновение и знаем какво може да увеличи живота на вашите подове.
Нашият опит е както в работата ни с множество домашни проекти, така и с широк кръг търговски клиенти. Доверието в нас идва от трансформиращата дейност която нашите професионалисти извършват ежедневно. Разполагаме с качествени инструменти и достатъчно експерти, което помага от нашите услуги да се възползват дори училища, салони, спортни зали. Без значение колко големи или малки подови повърхности имате, ние сме специализирани във всички видове подови реставрации, помощта ни е достъпна в различни градове в страната.