Нашите съвети

Как да поставите коледната украса безопасно за паркета си?

Коледа е магическо време от годината и когато настъпи декември повечето от нас започват да украсяват. Украсяваме масата, завесите, вратите и голяма част от пода. Основната украса за празника -елхата е позиционирана именно там.

Как можем да препазим пода от украсата и все пак да съхраним коледния дух? По-надолу ще Ви предоставим няколко съвета :

  • използвайте килим – когато поставяте коледни джуджета или други фигури, включително и елхата, уверете се че между пода и украсата има мек килим, който не позволява на украсата да надраска пода или да му придаде непоискан блясък
  • постелка – постелката или каквото и подходящо за Коледа парче плат да откриете би помогнало на пода Ви да запази вида си и да не остават следи от коледната магия по него.
  • залепващи противохлъзгащи стикери – в магазините за домашни потреби ще намерите меки стикери които се залепват на различна повърхност и в зависимост от големите на си гат да се използват и за смекчаванене тежестта и допира на пода директно с украсата.

Каквото и да правите, не забравяйте да запазите коледната магия в дома си и да се радвате на моментите с любимите си хора.