Нашите съвети

Изборът върху който стъпвам

Дом.
Това е място където се чувстваме сигурни спокойни и вкъщи.
Място, където сме защитени. Място, което украсяваме с нюанси от личността си и където изразяваме себе си и изборът ни създава хармония за нас.

Да се чувстваме ‘вкъщи’ означава да се чувстваме комфортно. За да пренесем личностните си качества е дома си, започваме да разместваме, подреждане и пренареждаме.
Способността на елементите на интериора да предизвикват положителна или отрицателна емоционална реакция у хората е нещо, което знаем от дълго време. Нашите мозъци са настроени да оценяват и реагират на модели и да перъщат в емоции декоративните елементи, които ни заобикалят. Още като бебета ние бързо създаваме асоциации с определени видове цветове, форми, изображения и изкуство. Затова, когато дойде времто за избор на цвят на стените в кухнята, спалнята, вид плочки в банята и какви настилки е най-подходящо да сложим на пода- всеки от нас прави личен избор, които кореспондира с неговото виждане за дом или съответно офис.
За нас от Паркет 1, пода е просто под, създаването му е еквивалентно на създаването на дома. Основата на вътрешният облик на дома е именно пода, и тъй както основите на къщата са първа и неизменна част от сътворението на трайност, сигурност и опора – такъв е и подът за вашият интериор.
Ако имате нужда от консултация, можете да се свържете с нас и ние ще ви препоръчаме кой вид подова настилка е подходящ за най-добро подчертаване на характера на дома Ви!