Нашите съвети

Художествен паркет

Художественият паркет представлява  рисунка върху пода от различни видове дървесина. Изключително напомня занаятчийските шедьоври с изящни резби на майстори обзавеждали пищните царски дворци.

Художественият паркет дава безгранични възможности за реализиране на вашите фантастични идеи. Полагайки такава настилка в дома, си гарантирате изящество, класа, неповторимост, топлина и уют. Художествената композиция на сложните фигури и орнаменти се създава чрез компютърно проектиране и лазарна обработка , която позволява много фини и сложни детайли да бъдат изпълнени с безупречна точност.  Стилните инкрустации дават на една стая индивидуален вид, a също така и възможност да се създаде един елегантен и хармоничен дизайн. Тези инкрустации могат да имат форма както на творчески орнаменти, така и на лога и надписи за корпоративен дизайн на фирми.

Дървесината има жизненост и сияние, както и отлични качества. В допълнение към топло и шумоизолацията,също така е лесен за почистване и много издръжлив материал, той е антистатичен, дишащ и напълно разградим.

Огромния опит на нашите майстори и безупречното качество на материала Ви позволява да се наслаждавате десетилетия наред на вашия паркет !

« 1 на 7 »