Нашите съвети

ТОП 3 на най-популярните дървени подове за спалнята

  • Подова настилка от твърда дървесина – Дървеният паркет се произвежда с различни размери на паркетините, а също така има и различни видове селекции. Благодарение на разнообразието от размери, класическият паркет може да се реди на различни интересни шарки. Има я все още класическата „ рибена кост“ (като на снимката), може да се правят квадрати, ромбове, „рибена кост по диагонал“ и други интересни шарки, които се подбират според размерите на помещенията, в които се редят. За спалнята например най-често се залага на класическата визия, тъй като този вид паркет е с дълголетен и може да приема идеите и дизайна на всеки който заема спалнята в семейството. Ефекта, който клиента търси при точи избора на паркет е елегантност и визия податлива на промените в дизайна послените години.
  • Художествен паркет – Той представлява вид рисунка върху пода от различни видове дървесина. Изключително напомня занаятчийските шедьоври с изящни резби на майстори обзавеждали пищните царски дворци. Художественият паркет е избор на хората с фантастични идеи и приказни визии за уникалността на дома им и всяка отделна стая. Полагайки такава настилка в дома, си гарантирате изящество, класа, неповторимост, топлина и уют. Идеите които имате биват осъществени чрез сложни фигури и орнаменти минали преч компютърно проектиране и лазарна обработка , която позволява много фини и сложни детайли да бъдат изпълнени с безупречна точност. Стилните инкрустации дават на една стая индивидуален вид, a също така и възможност да се създаде един елегантен и хармоничен дизайн.
  1. Ламиниран паркет – До голяма степен ламинираният паркет се предпочита заради лесния му и бърз монтаж. Друго качество, което стимулира избора на този вид под при нашите клиенти е че нашите настилки са идеален избор за подово отопление. Собствениците които желаят да се възползват от комбинацията на бързина, съвременно изглеждаща външност и възможността за голяма топлопроводиост избират този вид паркет. След като видите изцяло завършена спалнята си, покрита с ламиниран паркет ще бъдете доволни.

Ако имате нужда от консултация при избора на под за вашата стая или офис, можете да ни потърсите на: 087 856 4855