Нашите съвети

ТОП 3 интересни решения за прилагане на паркет

ТОП 3 интересни решения за прилагане на паркет

(които няма да срещнете върху пода)

  1. Първия пример за използване на паркет и дървесина по интересни начини е „Паркетния Бар“.

Паркетния бар е интересно решение, което може да открои както дома Ви, така и вашият офис интериорен дизайн. Привличащ вниманието и фокусиращ погледа, този интересен вид паркет радва хората, които не се страхуват да взимат нестандартни решения. Ако и Вие сте от тях, можете да се свържете с нас и да споделите идеите си.

2. Използването на дървени блокове или паркет за стълбище

За стълбището можете да използвате най-различни материали, но дървото остава най-предпочитаното поради характерната си сила да вдъхва уют и топлина. Този изчистен дизайн например премахва излишните елементи и остава окото да се съсредоточи основно върху приветливият нюанс на дървесината. Ако сте любопитни за вида дървесина – можете да ни пишете.

3. Паркет на наочаквани места в кухнята

Може би сте виждали как някои собственици поставят паркет или ламинат на стената, като продължение на пода за увеличаване мащаба на помещението. Сега на снимката можете да видите как той стои във професинален фризьорски салон. Хубаво е дървото по пода и дървото по стената да съвпадат като вид или поне цветово. Този тип дизайн стои интересно както в дома, офиса, студиото, така и в хижа или вила, заради усеещането за комфорт, което придава на стаята.