Нашите съвети

Стълби

Стълби, това е спойкатра между два етажа, това е прехода от едно ниво към друго, важен конструктивен елемент от интериора на едно жилище. Ето защо стълбите трябва да отговарят на строгите изисквания на строителните норми за безопасно и практично ползване.
Едни отлично изработени стълби могат да бъдат огромен акцент в интериорния дизайн. Правилно направеният избор за вид и качество на материал, Ви дава гаранция за дългогодишна експлоатация на вашите стълби, а изборът за вид на материала е огромен. Най- често ползваният материал е дървото. Дървените стълби придават топлина и уют на жилището, те са практични и функционални. Както е добре известно, дървото може да се шлайфа и реставрира, а това е едно от най- големите му предимства. Също така могат да се постигат различни цветове, същетавайки ги с цялостния интериорен дизайн на жилището. За по- интересен и креативен дизайн на стълбището, дървените стъпала могат да се съчетават и с други видове материали. Например дървени стъпала съчетани с парапет от ковано желязо или алуминий със стъкло, а ако към всичко това прибавите и лед осветление, това Ви гарантира великолепен акцент към цялостния дизайн на жилището Ви. Модерна комбинация в днешни време е дървени стъпници с чела от камък. Съчетавайки тези естествени материали, буквално внасяте природата в дома си.
Фирма Паркет 1 ЕООД е специализирана в изработката и на дървени стъпала. Ние предлагаме на своите клиенти масивни дъбови стъпала с клинозъбна сглобка, а формата, цвета и дебелината се определят от индивидуалните нужди на клиентите ни.