Нашите съвети

Подът като място за игра на вашето бебе

Защо подът е добро място за игра на вашето бебе? Независимо дали постиляте килимче или нареждате пъзел от мемори пяна на пода, той остава основно място в развието на бебето.
Много експерти препоръчват бебетата да прекарват повече време на пода и по-малко време в седалки, люлки и колички, защото това помага да изградят основни мускули и да засилят на вратните си прешлини.
Независимо в коя стая от дома Ви сте, бебето Ви жадува за неограничено време, в което да движи и да открива тялото си, да играе , да пълзи и същевременно да е стабилно. Подът играе важна роля в растежа на всеки от нас – по него правим първите си стъпки, създаваме увереност със всяка от тях и продължаме да вървим към всяко от препятствията, които ни поднася живота. Макар и да е матафора, това е така. Замислете се колко голям процент от времето си едно бебе и дори дете прекарва на пода, затова състоянието му трябва да е безупречно. Едно от прекрасните качества на нашите настилки е че са изключителноподходящи за подово отопление.
Независимо дали искате да поправите сегашния си под, да го смените с нов или да подготвите само детската стая – свържете се с нас и ние ще Ви дадем опции, оферта и навременни решения!