Нашите съвети

Как можете да вдигнете цената на имота си с правилното подово решение?

Независимо дали искате и можете да си позволите да трансформирате всички стаи или само една, както казват брокерите на недвижими имоти – тя ще се превърне в “ точка на продаване “ на вашият апартамент или къща, заради прекрасния под и усещането за свежест и уют.


Вместо просто да живеете с аспектите които не харесвате, очаквайки да съберете средства за цялото жилище наведнъж, можете да ремонтирате това което можете да си позволите в момента. Започвайки стъпка по стъпка ще направите живота си по-лесен и ще избегнете потенциално качване на цените на паркета, когато евентуално вече сте събрали цялата сума.


Ще ви трябва едно нещо, което да подготвите преди да направите това и то е план за цялостната визия.
Какво означава това? Да речем че сте събрали пари да обновите паркета в хора си и много харесвате „ореха“ като вид настилка, на следващата година събирате пари за друга стая – там решавате че „черешево дърво“ ще стои най-добре, по този начин обаче като цяло започват да се разминават подовете от дизайнерска гледна точка в имота, което води до по-ниска цена на имота.
Накратко – добре е да планирате какво точно искате да направите, така имате преднина и знаете точно какво търсите. В днешно време с постоянните промени и динамиката на пазара, можете да вземете най-доброто решение, когато то е подкрепено с достатъчно информация специфично за нещата които ви вълнуват.
Предизвикваме Ви да си харесате подова настилка и да действате по сбъдването на мечтите си стъпка по стъпка. Инвестирайки днес, вие помагате на вашето утре.
Ако се колебаете кой вид или тип би паснал на вашият дом – свържете се с нас: 087 856 4855